Πληροφορίες: Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση cookies στον browser σας.

Loom bands

Πιστοποιητικό, ασφάλεια: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Aσήμι

Σύμφωνα με την πολωνική νομοθεσία ασημένια ημικατεργασμένα προϊόντα κάτω των 5 γραμμαρίων δεν υπόκεινται σε σφράγιση

Ωστόσο, πραγματοποιούμε επιπλέον προαιρετικές έρευνες. Περισσότερες πληροφορίες καθώς πιστοποιητικά του Γραφείου Σφράγισης μπορείτε να βρείτε εδώ: ασημένιο σύρμα, κλειστά άγκιστρα , άγκιστρα ανοιχτά, χάνδρες σύσφιξης , πιαστήρες, κλειδώματα, διασπασμένα δαχτυλίδια. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, αν σας ενδιαφέρει η την πιστοποίηση των λοιπών ασημένιων προϊόντων τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με το γραφείο πιστοποίησης και μπορούμε να κάνουμε για εσάς ελέγχους και πιστοποιήσεις. Οι μελέτες αυτές είναι πληρωτέες.

Swarovski

Είμαστε ένας επίσημος συνεργάτης του προγράμματος μπράντινγκ Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS που ανήκεουν στην εταιρία SWAROVSKI AG. Αγοράζοντας στο κατάστημά μας έχετε τη σιγουριά ότι αγοράζετε γνήσια προϊόντα από τον άμεσο εισαγωγέα σε πολύ καλές τιμές.
Προβολή πιστοποιητικού.

Ημικατεργασμένα προϊόντα - Nikiel Free

Τα ημικατεργασμένα προϊόντα μας ελέγχονται κατά την περιεκτηκότητά τους σε νικέλιο και να την ανταπόκρισή τους στα πρότυπα EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

ξύλινες χάντρες

Οι μονόχρωμες χρωματιστές ξύλινες χάντρες είναι όμορφες, τα ζωντανά χρώματα εξασφαλίζουν φιλική προς το περιβάλλον βαφή σύμφωνα με τα πρότυπα BS EN 71-3:1995. Οι χάντρες έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριοIntertek στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ημικατεργασμένα προϊόντα - Ελεύθερα από Κάδμιο

Τα ημικατεργασμένα προϊόντα μας ελέγχονται για την περιεκτικότητα σε κάδμιο και να ανταποκρίνεται στο πρότυπο BS EN 1122:2001.

Κοχύλια

Κοχύλια μας προέρχονται από νόμιμες καλλιέργεια, όπως αποδεικνύεται το κτηνιατρικό πιστοποιητικό.

Νύχια - Διακόσμητικά

τα ημιακατέργαστα προϊόντα μας στα νύχια έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο Intertek στο Ηνωμένο Βασίλειο.