Πληροφορίες: Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση cookies στον browser σας.

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας MaxBeads.gr

MaxBeads.gr είναι το μεγαλύτερο στην Πολωνία και ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη με αξεσουάρ κοσμημάτων. Σε μας θα βρείτε μόνιμες προσφορές σε πάνω από 18.214 διαθέσιμα προϊόντα.

Προμηθεύουμε επίσης χομπίστες, πολιτιστικά κέντρα, σχολεία και επίσης, επαγγελματίες καλλιτέχνες και μεγάλα, διάσημα εργαστήρια κοσμημάτων. Χάρη στους ολοένα και πιο διευρυμένους καταλόγους προϊόντων προσφέρουμε ημικατεργασμένα προϊόντα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Χάρη σε αυτά η μοναδικότητα και η πτωτοτυπία των σχεδίων καθιστούν εύκολη για σας τη δημιουργία μοναδικά κοσμήματα και στολίδια.

Όλα τα προΐόντα που πωλούνται από εμάς παράγονται άμεσα για την εταιρεία μας. Αυτό μας επιτρέπει να τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές. Ο ποιοτικός έλεγχος, τόσο στο στάδιο της παραγωγής, συσκευασίας και τη διανομή μας δίνει τη δυνατότητα για την παροχή τους με εξασφάλιση επαρκούς ποιότητας.

Όλα αυτά για να έίστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μαζί μας!

Γιατί αξίζει να συνεργαστείτε μαζί μας;

  1. Εμπιστοσύνη - Έχουμε ισχυρή θέση στην αγορά
  2. Προσφορά - Περισσότερα απο 18.214 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα
  3. Ποιότητα - Μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα
  4. Τιμές - Κάνουμε μαζική εισαγωγή, θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές
  5. Ελαστικότητα - Πραγματοποιούμε μεμονωμένες παραγγελίες

Περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μη διστάζετε γράψτε μας.