Πληροφορίες: Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση cookies στον browser σας.

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Πεδίο εφαρμογής

ΟΙ εξής γενικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που γίνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Σελίδα της συμφωνίας, σύναψη της συμφωνίας

Η σύμβαση πώλησης συνάπτεται με την APW Global Sp. z o. o. Sp. Kom.
Η παρουσίαση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν είναι μια νομικά δεσμευτική προσφορά, αλλά μόνο ένας μη δεσμευτικός ηλεκτρονικός κατάλογος. Κάνοντας κλικ παραγγελίας έχουν υποβάλει δεσμευτική παραγγελία για τα προϊόντα στο καλάθι σας. Złożenie Οι παραγγελίες θα επιβεβαιωθούν αυτόματα μέσω e-mail με αποδοχή της παραγγελίας αμέσως μετά την αποστολή του. Με το e-mail επιβεβαίωσης, συνάπτεται η σύμβαση πωλήσεως .

3. Πληρωμή

Στο κατάστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:
Πιστωτική κάρτα
Η χρέωση της πιστωτική σας κάρτα γίνεται κατά τη στιγμή της αποδοχής εκ μέρους μας της παραγγελίας σας. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα δεν χρεώνουμε έξοδα λειτουργίας.
Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
Συμφωνείτε να κάνετε έμβασμα εντός 7 ημερών από την αποδοχή από εμας της παραγγελίας. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά δεν χρεώνουμε έξοδα λειτουργίας.
PayPal
Η χρέωση το λογαριασμό σας γίνεται κατά τη στιγμή της αποδοχής εκ μέρους μας της παραγγελίας. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayPal δεν χρεώνουμε έξοδα λειτουργίας.
Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Η χρέωση το λογαριασμό σας γίνεται κατά τη στιγμή της αποδοχής εκ μέρους μας της παραγγελίας. Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μέσω διαδικτύου δεν χρεώνουμε έξοδα λειτουργίας.

4. Παραλαβή αυτοπροσώπως

Παραλαβή αυτοπροσώπως των προϊόντων είναι δυστυχώς αδύνατη.

5. Μηχανήματα αυτόματης παραλαβής πακέτων

Δε στέλνουμε πακέτα στα μηχανήματα αυτόματης παραλαβής πακέτων

6. Διατήρηση της κυριότητας

Μέχρι την πλήρη εξόφληση τους, τα εμπορεύματα παραμένουν ιδιοκτησία μας.

7. Ζημιές κατά τη μεταφορά

Σε περίπτωση που τα αγαθά που παραδόθηκαν έχουν προφανείς ζημιές λόγω της μεταφοράς, το συντομότερο δυνατό, παρακαλούμε να δηλώσετε το γεγονός αυτό στον προμηθευτή και αμέσως να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παραμέληση της καταγγελίας ή επικοινωνίας μαζί μας δεν συνέπειες όσον αφορά τα νόμιμα δικαιώματά σας, και τη διερεύνηση τους, όσον αφορά τα δικαιώματα της εγγύησης. Ωστόσο, μπορείτε να μας βοηθήσετε διεκδίσουμε τις δικές μας αποζημιώσεις κατά του μεταφορέα μέσω της ασφάλισης των μεταφορών.

8. Αποθήκευση του Κείμενο που της συμφωνίας

Θα αποθηκεύσουμε το κείμενο της συμφωνίας και μέσω e-mail θα σας στείλουμε τα στοιχεία της παραγγελίας και τους όρους και τις προϋποθέσεις μας. Τους Γενικούς όρους και προϋποθέσεις Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τους διαβάσετε σε αυτή την ιστοσελίδα και να τους κατεβάσετε. Προηγούμενες παραγγελίες μπορείτε να να δείτε μετά την είσοδό σας στο λογαριασμό σας.

9. Γλώσσα Συμβολαίου

Η γλώσσα που χρησιμοποιείται για τη σύναψη της συμφωνίας είναι η Ελληνική γλώσσα.