Πληροφορίες: Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση cookies στον browser σας.

παραίτηση

Έχετε το δικαίωμα να εντός τριάντα ημερών υπαναχωρήσετε από την παρούσα συμφωνία, χωρίς καμία αιτιολογία. O χρόνος αναμονής είναι τριάντα ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία εσείς ή το πρόσωπο που οριστηκε από εσάς , χωρίς να είναι ο προμηθευτής, έλαβε παραγγελθέντα προϊόντα..
Για να ακυρώσετε τη σύμβαση θα πρέπει να μας ενημερώσετε(APW Global Sp. z o.o. Sp. Kom., ul. Skladowa 10, 05-840 Brwinow, info@maxbeads.gr, με μια σαφή δήλωση (π.χ.. επιστολή μέσω ταχυδρομείου, e-mail ή με μια φόρμα) για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα συμφωνία.
Για να διατηρήσετε το δικαίωμαι της περιόδου υπαναχώρησης αρκεί να μας στείλετε πληροφορίες σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν από την λήξη της περιόδου υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Μετά την αποχώρηση σας από την παρούσα συμφωνία, αμέσως και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των πληροφοριών σχετικά με με την υπαναχώρηση σας, θα καταβάλουμε όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (με εξαίρεση τα πρόσθετα των εξόδων που προκύπτουν από το γεγονός ότι επιλέξατε ένα διαφορετικό είδος παράδοσης, από εκείνη που προσφέρεται από εμάς, ως πιο οικονομική παράδοση Για επιστροφή το ποσού αυτού θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια κεφάλαια, όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για να κάνετε την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχουν συμφωνηθεί ειδικά με εσάς άλλες προϋποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, εξαιτίας της επιστροφής δεν θα χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση.
Θα χρεωθείτε το άμεσο κόστος της επιστροφής των αγαθών. Θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της πιθανής μείωσης της αξίας των αγαθών μόνο στην περίπτωση κατά την οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αιτία αυτής της πτώσης ο απαραίτητος χειρισμός των προϊόντων για την αξιολόγηση της κατάστασης, των ιδιοτήτων και της λειτουργικότητάς του.